SAS teeb turistiklassis lendamise mugavamaks

SAS pakub pikamaalendudele preemium turistiklassis Economy Extra erihinda ja äriklassi mugavusi.

Ajavahemikus 1. veebruar kuni 20. aprill pakub SAS piletihinda 15 650 EEK pikamaalendudele, mis toimuvad 1. veebruarist 30. aprillini ning viivad Tallinnast ja Tartust New Yorki, Washingtoni, Chicagosse, Pekingisse, Tokyosse ja Dubaisse, kuhu toimuvad hooajalised lennud 4. aprillini.

Lennupiletiga saab kasutada äriklassi ooteruume Stockholmis ja Kopenhaagenis. Piletihind sisaldab edasi-tagasi lendu, makse ja teenustasusid. Broneerides www.flysas.ee lisandub teenustasu 156 EEK. Pileteid on müügil vaid piiratud koguses.

Lennufirma SAS hakkas esimeste seas pakkuma preemium turistiklassi. Economy Extra klass on turistiklassist mugavam - istmed on laiemad ning jalgaderuum suurem, samuti pakutakse paremat toitlustust ning valikut meelelahutussüsteeme. Economy Extra klassis reisijad saavad lennule registreeruda äriklassis, läbida kiirema turvakontrolli ja minna pardale esimeste seas.

Rohkem infot turistiklassi Economy, preemium turistiklassi Economy Extra ja äriklassi Business kohta leiate aadressil www.flysas.ee.

Osale arutelus

 • Lemmi Kann

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Sekretäri sotsiaalmeedias

RSS

Peopaik

Pidupäev Kuulsaalis

Pane pidu veerema Kuulsaalis! Lõbus ajaveetmine ja mõnusad söögid-joogid muudavad Sinu pidupäeva kõigile meeldejäävaks!

Pidupäev Hestia Hotel Laulasmaa Spa's

Laulasmaa loodus on maagiline. Just siit on ammutanud inspiratsiooni maailma enim mängitud kaasaegne helilooja Arvo Pärt ja just siin on seetõttu 2018. aasta sügisel avanemas muusikasõprade meka – Arvo Pärdi Keskus. Kust siis veel ammutada häid mõtteid, kui mitte Laulasmaalt?

Restoranitestid

Küsitlus

Kuidas Sinu firmas suvepäevi peetakse?

 • Kahepäevased suvepäevad linnast eemal
  28%
  28%
 • Ühepäevased suvepäevad linnast eemal
  17%
  17%
 • Meeskonnaüritus töökoha lähedal
  10%
  10%
 • Suvepäevi ei peeta
  45%
  45%

Valdkonna tööpakkumised

Teabevara