Autor: Lemmi Kann • 29. jaanuar 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

SAS teeb turistiklassis lendamise mugavamaks

SAS pakub pikamaalendudele preemium turistiklassis Economy Extra erihinda ja äriklassi mugavusi.

Ajavahemikus 1. veebruar kuni 20. aprill pakub SAS piletihinda 15 650 EEK pikamaalendudele, mis toimuvad 1. veebruarist 30. aprillini ning viivad Tallinnast ja Tartust New Yorki, Washingtoni, Chicagosse, Pekingisse, Tokyosse ja Dubaisse, kuhu toimuvad hooajalised lennud 4. aprillini.

Lennupiletiga saab kasutada äriklassi ooteruume Stockholmis ja Kopenhaagenis. Piletihind sisaldab edasi-tagasi lendu, makse ja teenustasusid. Broneerides www.flysas.ee lisandub teenustasu 156 EEK. Pileteid on müügil vaid piiratud koguses.

Lennufirma SAS hakkas esimeste seas pakkuma preemium turistiklassi. Economy Extra klass on turistiklassist mugavam - istmed on laiemad ning jalgaderuum suurem, samuti pakutakse paremat toitlustust ning valikut meelelahutussüsteeme. Economy Extra klassis reisijad saavad lennule registreeruda äriklassis, läbida kiirema turvakontrolli ja minna pardale esimeste seas.

Rohkem infot turistiklassi Economy, preemium turistiklassi Economy Extra ja äriklassi Business kohta leiate aadressil www.flysas.ee.

Liitu Sekretäri uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Sekretäri uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Cätlin PuhkanSekretär.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700