12. veebruar 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

PP: valentinipäeva Vene rulett

Romantiline komöödia "Valentinipäev" manab vaataja ette selle päeva rõõmud ja agooniad - ühtede jaoks on sel päeval tegu stressirohke poodlemisega, teiste jaoks aasta tähtsaima tähtpäevaga, kolmandad väldivad sel päeval aga üldse igasugust suhtlemist.

Otse loomulikult on filmi süžeeks selle roosavärvilise ja südamesümbolilise päeva tähistamine, mille on suureks puhunud ja kaubanduslikuks muutunud tarbimisühiskond.

Meestelt oodatakse kauneid lilli, meeneid ja romantilisi üllatusi. Ja naisedki on probleemi otsas - nende suurimaks mureks on leida mees, kes neile kogu seda romantikat pakuks. Kõike seda saab filmis humoorikas võtmes ka näha. On ka vastupidist.

Osa filmi väga paljudest Los Angelases elavatest paarikestest leiavad sel päeval tõelise õnne ja värskuse oma suhtesse, teine hulk jälle tupsutab suurest südamevalust taskurätika silmi. Käib n-ö tõeline Vene rulett, aga seekord meeste ja naiste elude peale.

Küsimusele, kuidas õnnestus režissööril nii suur hulk staare kokku saada, tunnistas Marshall ausalt, et kui suurtest nimedest annavad juba oma nõusoleku filmis osaleda Julia Roberts või Anne Hathaway, siis on väga paljud teised kiirelt nõus ka kaasa lööma. Nii ka seekord.

Ja miks filmistaar ei peakski kaasa lööma, kui siiani on koostöö Marshalliga väga hästi sujunud.

"Tuleb välja, et me saame kokku iga kümne aasta tagant. Esmalt me tegime "Pretty Woman'it", siis, kümme aastat hiljem "Runaway Bride'i" ja nüüd taas, kui kümme aastat on möödas, kohtume filmi "Valentinipäev" võtetel," rääkis Julia Roberts koostööst režissöör Marshalliga ning ennustas, et ilmselt tullakse dekaadi pärast taas kokku.

Autor: Lemmi Kann, Signe Sillasoo

Liitu Sekretäri uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Sekretäri uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Cätlin PuhkanSekretär.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700