Autor: Lemmi Kann • 19. veebruar 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

SASi lennukites serveeritav vein sai auhinna

SAS Scandinavian Airlines pälvis parimate õhus pakutavate veinide - coveted Cellars in the Sky - auhinna, mida annab välja ajakiri Business Traveller.

Selle tunnustuse tõi SASile vein Tim Adams Semillion, 2007, mis saavutas esikoha kategoorias „Parim äriklassi valge vein“.

SASiga on juba 25 aastat koostööd teinud maailma üks tuntuimaid veinieksperte Oz Clarke eesmärgiga pakkuda reisijatele parimat veinielamust pardal.

„Oleme SASi pardal Tim Adams`i veine ka varem pakkunud ning tagasiside on olnud suurepärane. Tim Adams`i Semillion on mandlise maitsega ja veidi vürtsine, täidlane kui aprikoos kuid siiski kuiv, samas värske kui sidrun,“ iseloomustab veini Oz Clarke.

Veine serveeritakse SASi lennukite pardal kuus kuud, mille järel valikut uuendatakse. Pikamaalendudel saavad äriklassi reisijad nautida kahte valget ja kahte punast veini ning ühena vähestest lennufirmadest ka dessertveini. Lühilendudel pakub lennufirma äriklassi ning preemium turistiklassi reisijatele valida kahe valge ning kahe punase veini vahel.

 

Liitu Sekretäri uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Sekretäri uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Cätlin PuhkanSekretär.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700