1. märts 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Mida toob kevad kontorimoodi?

Kevadine kontorimood on sel aastal inspireeritud militaarstiiliga kombineeritud safarist ja veetemaatikast. Need moesuunad toetavad ideaalselt praktilisemat laadi kontorirõivastust ja võimaldavad põnevat kombineerimist ülejäänud garderoobiga.

 Mahe beež, pruun, must ja hall foon paneb särama kaunid kevadised aktsentvärvid nagu erkkollane, põletav oranž, punakasroosa ja särav veesiniste spekter. Sinine on hooaja olulisemaid värvitoone, varieerudes pestud taevasinistest intensiivsemate rukkilille- ja meresinisteni. Sinist sobib kõrvutada kirka valge ning klassikalise mustaga.

Pükskostüüm!

Kõige olulisem garderoobitäiendus sel kevadel on kindlasti moodsalt elegantne ning praktiline pükskostüüm, mida saab vastavalt tujule ja vajadusele kanda väga erineval viisil.

Rangeilmelist pükskostüümi saab veelgi ametlikumaks muuta klassikalise särkpluusiga.

Kui on soov anda kostüümile aga veidi vabam välimus, tasub seda kombineerida moekalt avara joonega tuunikaga või triibuliste kootud toppidega.

Ülimalt naiseliku koosluse saavutab pükskostüüm aga koos moodsa rüüsilise pluusiga.

 

Kevadine safaristiil toob lisaks pükskostüümile moelemmikuna fookusesse eest nööbitava mantelkleidi ja rustikaalsest kangast taskutega pliiats- või A-lõikelise seeliku, mille täienduseks sobib nii valge särkpluus kui rüüžidega top.

Must-valge

Kevadel võiks unustada pigem sügisele iseloomulikud pooltoonid ning ehitada oma garderoob üles just mustvalges värviskaalas, mis ilmade soojenedes üha rohkem valgele üle läheb. See mõjub alati värskelt, on klassikaliselt ajatu ning praegu ülimoodne! Ühevärviliste pindade kõrval on trendikad ka kontrastsed mustrid ja kangatekstuurid: pepitaruut, stiilne triip ja täpimuster.

Samuti joonistub musta ja valge kombinatsiooni abil kaunilt välja rõivaste siluett ja vorm. Kontorimood soosib lühikese joonega jakke kantuna pliiatsseelikutega, mille pikiõmblused ja kõrge taljejoon salendavad ja pikendavad figuuri optiliselt. Klassikaline särkpluus võiks vahelduseks olla ka number suurem lohakalt elegantse look’i saavutamiseks. Mugavust armastavale naisele sobib kootud kleit – täienda efektse must-valge ehtega!

Kontoriteksa!

Kontoris sobivad väga hästi kandmiseks ka formaalne must teksakleit ja –seelik ning viikidega teksapüksid, mis on ilma kasuaalsete kulutusteta.

Nagu pükskostüümiga, nii saab ka pihikkleidiga väga hõlpsalt oma stiili muuta – vali kleidi all kandmiseks kas elegantne särkpluus või mugav värviline kudum.

Kleidi ja seelikuga sobib kanda šikki kampsikut, mis asendab edukalt ka jakki.

Kevadiselt kerged üleriided

Kevadiselt muutliku ilmaga on asendamatuteks kaaslasteks elegantsed vöötatud vihmamantlid, mis sel hooajal on moekalt peeneruudulised või värskelt erksavärvilised. Ülerõivad on ammutanud inspiratsiooni ka spordirõivastest, tänu millele leiab kevadkollektsioonidest praktilisi kilemantleid ja –jakke.

Aksessuaarid !

Ära ei maksaks unustada suure vormiga ehteid ning kottide valikul saab valida mahukama või klassikalisema joonega värvilise käekoti vahel. Aksessuaaridest on moelemmikud pika rihmaga risti üle keha kantav kott, lai vöö ja kihilised kaelaketid.

 

 

Autor: Lemmi Kann, Evelin Lill

Liitu Sekretäri uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Sekretäri uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Cätlin PuhkanSekretär.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700