Autor: Lemmi Kann • 2. märts 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Blondide festival murrab Lätis majanduskriisi

29. mail marsivad Riia tänavail iga-aastase Go Blonde festivali raames kümned tuhanded blondid, et aidata koguda annetusi abi vajavatele Läti lastele.

Sündmus, mis algselt loodi rahva tuju ülevalhoidmiseks riigi majanduskriisi ajal, on kiirelt saanud üheks suurimaks turistimagnetiks terves piirkonnas ja selle abil loodetakse koguda märkimisväärselt annetusi abi vajavatele Läti lastele.

Eelmise aasta blondide paraad tõmbas ka rahvusvahelise meedia tähelepanu ning esitles Lätit positiivse nurga alt – “Läti on leidnud mooduse, kuidas võidelda kriisiga.”

“Läti Blondide festival on unikaalne. Eelmise aasta paraad, selle aasta festival ja järgmise aasta karneval on andnud ja annab silmapaistva panuse Läti turismile. Go Blonde on peagi Lätile sama oluline projekt kui karnevalid Brasiiliale ja Itaaliale, mis on huvipakkuvad tuhandetele turistidele,” ütles Läti Blondide Assotsiatsiooni president ja ürituse korraldaja Marika Gederte.

“Riia on suvehooajal parim koht, mida külastada, arvestades sadu innovatiivse Live Riga brändi all toimuvaid sündmusi ja Riiale omaseid üritusi nagu Go Blonde festival, Nordea Riia Maraton, Riia Ooperifestival ja paljud teised,” lisas airBalticu kommertsdirektor Tero Taskila.

Läti Blondide Assotsiatsiooni üks toetajatest airBaltic ootab külalisi Go Blonde festivalile kõigist 70 otsesihtkohtast Euroopas, Skandinaavias, Venemaal, SRÜ riikides ja Lähis-Idas.

Lennufirmal on blondide festivali ajaks ka palju häid lend+hotell pakkumisi nii selle kui teiste Riia suurürituste ajaks.

Selleaastase Go Blonde festivali raames toimub pidu pealkirjaga “Some Like it Hot” Marilyn Monroe jäljendajate võistlust automuuseumis, paraad ja show toomikiriku platsil, kontsert blondide diivade esitluses ja lõpuüritus Pink Party Godvili ööklubis. 28.-29. mai ürituste täieliku programmi leiab aadressilt www.goblonde.lv.

Läti Blondide Assotsiatsioon keskendub peamiselt heategevusüritustele. Festivali ajal müüakse unikaalseid T-särke, mille tuludest läheb osa heategevuseks. Assotsiatsioon aitab ehitada mänguväljakuid erivajadustega lastele ning esimese suure annetuse eesmärgi nimel tegi airBaltic. Assotsiatsioon organiseerib ka “Printsessilaagreid”, mis on on mõeldud erivajadustega laste emadele ja ka jõuluheategevust laste heaks.

 

Liitu Sekretäri uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Sekretäri uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Cätlin PuhkanSekretär.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700