Autor: Lemmi Kann • 2. märts 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Shu toob kingahulluse Viru Keskusesse

Möödunud aasta lõpus oma esimese poe avamiskampaaniaga palju kõneainet tekitanud soodne jalatsikett Shu avab sel neljapäeval kaupluse Viru Keskuses.

Avamispäeval antakse ostjatele kingi ilma rahata – ostes ühe paari jalatseid, saab valida teise, soodsama hinnaga kingapaari tasuta kauba peale.

„Viru Keskuse kaupluse avamisega tuleme oma kesklinna klientidele lähemale ja anname neile mugava võimaluse osta häid jalatseid kohas, kus on harjutud oma igapäevaseid oste sooritama,“ rääkis Shu tegevjuht Erkki Laugus.

Shu kauplus avab uksed Viru Keskuse teisel korrusel 4. märtsil kell 12.00. Kogu avamispäeva jooksul saab iga jalatsiostja valida teise, soodsama hinnaga kinga-või saapapaari tasuta kaasa.

„Avamispakkumine laieneb ka värskele suvisele kollektsioonile ja näiteks kummikutele, millest saab ilmaolusid arvestades sel kevadel ilmselt tõeline hitt-toode. Soodustused jätkuvad ka kogu eeloleva nädalavahetuse, mil on välja pandud 99 eriti soodsat pakkumist kogu perele,“ ütles Laugus

Viru Keskuse kaupluses tuleb müügile üle 800 erineva jalatsimudeli, mille hulgas on ka Shu oma kaubamärki kandvad kingad ja saapad. Lisaks saab poest osta jalatsite hooldusvahendeid ning Shu kaubamärgi sokke, sisetaldu, kingapaelu jm.

 

Liitu Sekretäri uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Sekretäri uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Cätlin PuhkanSekretär.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700