10. märts 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Meestel on 32 minutit rohkem vaba aega kui naistel

Keskmisel Briti mehel on 32 minutit rohkem vaba aega kui keskmisel naisel, vahendas vaba aja uuringut The Daily Mail.

Nii naiste kui meeste ajaröövlid olid jagatud nelja kategooriasse: tasustatav töö, kuhu arvati ka õpingud; tasustamata töö, nagu kodutööd; enese eest hoolitsemine ja vaba aeg, mille alla kuulisid kohtumised sõpradega, hobid ja meelelahutusüritused.

Ilmnes, et naised kulutavad enese eest hoolitsemisele keskmiselt 22 minutit rohkem kui mehed. Nende poeskäigud arvati selles uuringus kodutööde alla.

Meestel oli kõikjal rohkem vaba aega kui naistel: Norras mõni minut, Saksamaal 22 minutit, Prantsusmaal 33 minutit, USAs 38 minutit ja Belgias 50 minutit. Itaalias said mehed tervelt 80 minutit rohkem vaba aega kui naised.

Autor: Lemmi Kann, Anne Oja

Liitu Sekretäri uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Sekretäri uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Cätlin PuhkanSekretär.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700