Autor: Lemmi Kann • 16. märts 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Estonian Air tihendab Moskva lendude graafikut

Estonian Air tihendab lennugraafikut Tallinna ja Moskva vahel ning hakkab eeloleval suvehooajal tegema neli lendu nädalas.

Alates 8. aprillist  lendab Estonian Air Tallinna ja Moskva vahel neli korda nädalas - nüüd lisanduvad ka neljapäevased lennud. Praegu lendab Estonian Air Tallinnast Moskvasse kolm korda nädalas esmaspäeviti, kolmapäeviti ja reedeti.

“Moskva Sheremetjevo Lennujaam on oluline sõlmlennujaam reisimisel SRÜ riikidesse, kuhu meie partner Aeroflot pakub väga häid lennuühendusi. Seepärast on oluline pakkuda Tallinna ja Moskva vahel võimalikult mugavat ja paindlikku lennugraafikut,” ütles Estonian Airi kommertsala asepresident Rauno Parras.

Lennud Tallinn-Moskva-Tallinn liinil toimuvad alates 8. aprillist 2010 järgmise graafiku järgi:

 

 

 

 

 

Liitu Sekretäri uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Sekretäri uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Cätlin PuhkanSekretär.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700