Autor: Lemmi Kann • 19. märts 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Skype Accessiga sel nädalavahetusel tasuta wifi!

Tähistamaks Skype Access funktsiooni täielikku valmimist, pakub Skype sel nädalavahetusel tasuta wifi-ühendust enam kui 100 000-s traadita interneti levialas üle maailma.

Skype Access on Skype’i lisafunktsioon, millega saab Skype’i krediidiga tasulise netiühenduse eest maksta. Selle abil on väga lihtne ja mugav tasuda traadita interneti eest vastavalt kasutatud minutitele lennujaamades, hotellides, kohvikutes ja mujal.

Sel nädalavahetusel alates 20.03 kell 00.00 kuni 21.03 kell 23.59 GMT ajatsooni järgi on Skype Accessi kaudu interneti kasutamine tasuta igalpool üle maailma.

Selleks on vajalik Skype Accessiga liitunud wifi-leviala ning uusim versioon Skype’i programmist, mida saab alla laadida Skype'i kodulehelt selle lingi kaudu: www.skype.com/go/download<_http3a_ />>.

Eripakkumisena British Airwaysi töötajate streigiplaanidest mõjutatud reisijatele kehtib tasuta wifi võimalus Ühendkuningriigis ka veel esmaspäeval. Nii saavad Ühendkuningriigi lennujaamas ootavad reisijad tasuta interneti abil tööd teha või lähedastega suhelda.

Skype Access’i kasutamist võimaldavad traadita internetiteenuse pakkujad üle maailma. Täisnimekirja sobivatest wifi-levialadest leiab SIIN.

Liitu Sekretäri uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Sekretäri uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Cätlin PuhkanSekretär.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700