Autor: Lemmi Kann • 19. märts 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Täna jagatakse Kuldmune

Täna õhtul selguvad Kuldmuna galal Nokia Kontserdimajas aasta parimad reklaamid.

Reklaamikonkursi Kuldmuna 2010 Grand Prix, Parim Klient, Aasta  Agentuur ja Üritusturunduse auhinnad antakse üle Mart Kolditsa ainuesitlusele tuleva improetenduse „Terminal“ käigus.

Tänavu esitati konkursile enam kui 600 tööd kolmes suures kategoorias: reklaami-, disaini-, ja sel aastal eraldi ka digitaalse reklaami kategoorias. Esmakordselt hindas žürii ka sotsiaalmeedia kasutamist.

48 tundi väldanud noortekonkursi peavõitu Pesamuna ihkab tänavu rekordarv osavõitjaid, ligi 40 võistkonda, kes pidid looma reklaamikavand lennufirmale Estonian Air.

Eesti Relaamiagentuuride Liit jagab parimatele reklaamitegijatele kuldmunasid juba 12. korda. Möödunud aastal pälvis Grand Prix Maanteeameti poolt tellitud sotsiaalkampaania „Ära unusta helkurit!“, parimaks kliendiks osutus Rakvere Lihakombinaat  ning Aasta Agentuuriks valiti Kontuur Leo Burnett.

 

Liitu Sekretäri uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Sekretäri uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Cätlin PuhkanSekretär.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700