Autor: Lemmi Kann • 24. märts 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Kas pead 15-minutisele treeningule vastu?

13. märtsil uksed avanud Marienthali Keskus esitab väljakutse kontoritöötajatele - kas pead vastu 15-minutlise treeningu Fitvibe aparaadil?

Fitvibe masinatel toimuvat treeningut, mis on saavutanud Euroopas kõrge populaarsuse oma efektiivsuse tõttu, on võimalik proovida nüüd ka Eestis.

Fitvibe treening toimub Fitvibe aparaadil personaalse treeneri juhendamisel. Treeningu kestvus on umbes 15 minutit, mis vastab jõusaali 1,5-tunnise treeningu koormusele.

Vibratsioonitreening sobib põhimõtteliselt kõigile, nii meestele kui naistele.  Treeningu käigus saab tugevdada oma nõrku ja alaaktiivseid lihaseid. Samuti on Fitvibe masin sobiv sportlastele taastavaks treeninguks.

"Meil on klientideks nii noored neiud kui ka nende vanemad ning isegi mehed tunnevad asja vastu huvi", teadis rääkida Galina Sepp, kes on üks projekti algatajatest.

Vibratsioonitreening on eriti tõhus kontoritöötajatele ja teistele istuva eluviisiga inimestele, kuna treeningu käigus pööratakse tähelepanu ka stabiliseerivatele ja teistele rühti hoidvatele lihasgruppidele, mis istuva eluviisiga inimestel muutuvad alaaktiivseteks.

Vibratsioonitreeningut saab proovida Fitvibe Siluett stuudios Marienthali keskuses, mis asub Mustamäe tee 16.

Liitu Sekretäri uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Sekretäri uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Cätlin PuhkanSekretär.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700