26. märts 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Töötaja sai sule sappa Facebooki kaudu

Inglismaal vallandas Manchesteri kohvik Cookies teismelise töötaja Facebooki vahendusel.

Briti teismeline Chelsea Taylor leidis sotsiaalvõrku sisse logides, et on oma laupäevatööst ilma, kuna kaotas väidetavalt kümnenaelase rahatähe ehk ca 180 krooni kui käis kohviku töötajaskonnale küpsiseid ostmas, vahendas ajaleht Daily Mail.

Taylori ema kommenteeris, et töötaja koondamine Facebookis on südametu ja õõvastav. „Ma ei suuda uskuda, et neil polnud inimlikkust seda talle telefonis või näost-näkku teatada,“ kommenteeris vanem. „Grammatikavigu täis ja läbivalt väikeste tähtedega kirjutatud teade näitab selgelt austuse puudust ega ole eeskujuks ühelegi tööandjale.“

Rahul ei ole ka noor ise. „Isegi lühisõnum oleks olnud parem kui Facebook. Neil polnud julgust mulle näost näkku seda öelda,“ kommenteeris Taylor.

Autor: Rivo Sarapik, Lemmi Kann

Liitu Sekretäri uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Sekretäri uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Cätlin PuhkanSekretär.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700