Autor: Rivo Sarapik • 29. märts 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Indu süstivad koolitused kadusid

Koolitusvõimaluste puudumine viib alla inimeste töömotivatsiooni, ent ennekõike ollakse rõõmsad töökoha säilimise üle. Lisaks loodetakse koolitusvõimaluste taastumisele majanduse paranemisel.

Tükk aega pole ühtegi koolitust olnud, ehkki varem toimus ikka igal aastal mõni turundust-, müüki või teenindust puudutav koolitus, rääkis ASi Ceres aednik-projektijuht Terje Püümann. "Muidugi on kurb, et koolitusi ei toimu, sest need pakuvad vaheldust ja uusi mõtteid ning võimalust tavatööst korraks välja saada," lausus ta. "Samas on hea, et elus oleme," lisas ta. Tema sõnul lepitakse olukorraga ja ollakse pigem rõõmsad olemasoleva töökoha üle, mitte ei kurdeta koolituste ära jäämise üle. Pealegi on kõigil lootus, et kui läheb paremaks, toimuvad taas ka koolitused.

Lisaks on alles kõige kogenenumad ja oskuslikumad töötajad ja ka uusi inimesi võetakse tööle kas minimaalselt või üldse mitte, nii et koolituste järele puudub ka otsene vajadus. "Võib-olla uusi müüginippe oleks hea kuulda, aga mis puudutab tootmist, siis see on kõigil juba selge," rääkis ta.

ASi Sunorek projektijuhi Kalju Kõrtsi sõnul on nende ettevõttes kehvasti eelkõige koolituste osas, mis tuleks sisse osta. Valdkonadades, milles peab raha välja andma, on peal  piirangud või asjad edasi lükatud. Samas ettevõttesisesed koolituse toimuvad ikka edasi, rääkis ta.

"Eks loll on ikka loll olla, nagu öeldakse,“ vastas Kõrts küsimusele, kuidas  koolituste puudumine mõjutab töötajate oskusi, motivatsiooni ning enesetunnet. Kõrtsi sõnul mõjub koolitus alati pisikese motivatsioonisüstina, lisaks aitab see asju teises perspektiivis näha. See võimalus on aga täna kadunud.

"Pigem olekski täna vaja psühholoogi kui koolitajat, või siis mõlemat ühes isikus. Meedia ju kajastab asju negatiivselt ja ümbritsev keskkond on karm, oleks vaja kedagi, kes seda tasandaks," arvab Kõrts.

Samas ei oska ta nimetada ühtegi koolitust, millel võimaluse avanedes kindlasti osaleda tahaks. "Kui pole võimalusi, siis ei tea ka millest ilma jääd ja ei oska midagi soovidagi,“ sõnas ta.

Loe pikemalt tänasest Äripäeva kuukirjast Juhtimine. Päevapileti saad osta siit .

Liitu Sekretäri uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Sekretäri uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Cätlin PuhkanSekretär.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700