Autor: Lemmi Kann • 7. aprill 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

MSN sattus pahavararünnaku alla

Tänase päeva jooksul on Microsofti poole pöördunud kasutajad, keda on üritanud korduvalt suhtlusprogrammi MSN lisada võõrad isikud või kellele on saadetud mitmeid viiteid, mis suunavad kasutaja ohtliku pahavaraga lehekülgedele.

„Microsoft palub tungivalt mitte võtta MSNis vastu kontakte, kelle isik pole teada. Samuti tasub üle kontrollida ka sõpradelt tulevad viited kahtlase väljanägemisega veebilehekülgedele,“ kommenteeris olukorda Microsoft Eesti tootejuht Pert Lomp. 

„Tegeleme probleemi lahendamisega nii ruttu kui võimalik, kuid palume samas ka kasutajatel endil olla tähelepanelikud ning mitte võõraid kontakte vastu võtta ega ilma kontrollimata linkidele vajutada. Vabandame kõigi kasutajate ees võimalike probleemide eest,“ ütles Lomp.

Sarnaseid teateid võõraste kontaktide ja ohtlike linkide kohta on tulnud ka Prantsusmaalt.

 

Jaga lugu
Sekretar.ee toetajad:
Liina LeitenSekretar.ee ärijuhtTel: 51 84 004
Cätlin PuhkanSekretär.ee reklaami müügijuhtTel: 53 315 700