Autor: Lemmi Kann • 15. aprill 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Cinamon seljatas Coca-Cola Plaza piletihinnad

Cinamon alandas piletihinnad oma seanssidele 45 kroonini, seda nii tavaseansside kui tavaliselt kallimate piletitega 3D-filmidel. 45 krooniga ehk soodsaimalt said seni filme vaadata vaid Coca-Cola Plaza püsikliendid.

Sellise tariifiga saavad tavafilme vaadata praegu Coca-Cola Plaza (CCP) püsikliendiprogrammi liikmed, kes aastas vähemalt 50 seansile pileti ostnud. 3D pilet maksab CCPs tavakliendile 65-90 krooni, püsiklientidele alates 55 kroonist. Tavaseansi pileti hinnad algavad 55 kroonist. Püsiklient maksab alates 45 kroonist.

 

Solarise kinokeskuse juhi Tiina Drui sõnul kompenseerivad soodsad hinnad tänasest aprilli lõpuni toimuvaid ümberehitustöid Cinamoni Tallinna kinos Solarise keskuses. Muutuste läbi uueneb kino lobby-ala ehk piletimüügi ja ooteruumide tsoon. Drui hinnangul on kino Tallinna kinoturust kolmandiku

 

Viimati toimus muutus piletihindades Tallinnas mullu oktoobris, mil Cinamon Tallinnas käivitus ja pärast laevalingut remonti läks. CCP alandas siis hindu 2009. aastal teist korda.

Liitu Sekretäri uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Sekretäri uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Cätlin PuhkanSekretär.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700