Autorid: Urve Vilk, Urve Vilk, Ehitusuudiste kuukirja toimetaja • 27. aprill 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Pärnus algab tsiklihooaeg

Laupäeval, 1. mail kuulutatakse Pärnus Rüütli platsil avatuks tsiklihooaeg, kus linnale antakse pidulikult üle ka Mootorratta Pealinn 2010 tiitel.

Mootorratturite kogunemine toimub Rüütli tänaval, kell 15.30 kuulutab linnapea Toomas Kivimägi tsiklihooaja avatuks ning Eesti Mootorrattaklubide Ühenduse President Aare Kõuts annab linnapeale üle Mootorratta Pealinn 2010 tiitli. 

Mootorratturid lõpetavad päeva piduliku osa paraadiga. "Kuna tsiklihooaja avamised ja lõpetamised on Pärnus toimunud ka eelnevatel aastatel, otsustasime seda tänavugi siin teha. Pärnus on alati tsiklihuvilisi hästi vastu võetud ning on igati õigustatud, et linn ka Mootorratta Pealinna tiitli saab“, lisas Aare Kõuts.

 

Liitu Sekretäri uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Sekretäri uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Cätlin PuhkanSekretär.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700