Autorid: Urve Vilk, Urve Vilk, Ehitusuudiste kuukirja toimetaja • 28. aprill 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Jalgpallireeglid saab selgeks rahvajalgpalli koolitusel

Eesti Jalgpalli Liidu rahvajalgpalli koolituse, kus õpetatakse kõigile huvilistele treeneritöö algteadmisi, on läbinud 114 inimest.

"Rahvajalgpalli koolitus on suunatud algajatele treeneritele, õpetajatele, lapsevanematele, jalgpalliaktivistidele ja teistele huvilistele, et pakkuda neile treeneritöö algteadmisi. Koolitusel antakse edasi tehnilisi algteadmisi, vaatadakse, millised on põhilised vead, pakutakse sissejuhatust treeneritöösse, et inimesed mõistaksid, milline on juhendaja roll. Kellel pärast algkursust tekib tõsisem huvi töötada treenerina ja soovib omandada litsentsi, saab jätkata Treener III kursustel," selgitas Eesti Jalgpalli Liidu koolitaja Urmas Kirs.

Rahvajalgpalli koolitusi on korraldatud Tallinnas, Tartus, Pärnus, Narvas ja Kuressaares, osavõtjate seas on olnud seni litsentseerimata noortetreenereid, lapsevanemaid, kehalise kasvatuse õpetajaid, amatöörvõistkondade eestvedajaid ja teisi huvilisi.

 

Liitu Sekretäri uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Sekretäri uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Cätlin PuhkanSekretär.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700