Autorid: Urve Vilk, Urve Vilk, Ehitusuudiste kuukirja toimetaja • 29. aprill 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

McDonalds saab Eestis 15 aastaseks

Täna 15 aastat tagasi avas McDonald’s Tallinnas Viru tänaval oma esimese restorani. 15 tegutsetud aasta jooksul on McDonald’si restoranid üle Eesti teenindanud ühtekokku 32,9 miljonit külastajat.

Sünnipäeva puhul avatakse täna Ülemiste kaubanduskeskuses uus söögikoht, aastapäeva tähistavad piduehtes üle Eesti ka teised kiirtoidurestoranid, kus külastajaid ootavad üllatused ja eripakkumised. Suurim pidu toimub ajaloolises Viru tänava restoranis, kus on kohal ka DJ.

 

 

 

Liitu Sekretäri uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Sekretäri uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Cätlin PuhkanSekretär.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700