Autorid: Urve Vilk, Urve Vilk, Ehitusuudiste kuukirja toimetaja • 30. aprill 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Abivajajatele kogutakse kasutatud rõivaid 

Kristiine Linnaosa Valitsus koostöös firmaga MTÜ Riidepunkt paigutas Kristiine linnaossa kogumiskastid, kuhu inimesed saavad tuua oma vanu, kuid veel korralikke rõivaid ja jalatseid, mis jagatakse edasi abivajajatele.

Kogumiskastid on paigutatud Tondi Selveri Neste bensiinijaama poolsesse parklasse ning Marja tänava ja Mustamäe tee ristmikul Neste bensiinijaama lähedusse. Varsti tuleb veel üks kogumiskast Tulika tänavale, Kristiine Kaubanduskeskuse lähedusse.

MTÜ Riidepunkt esindaja Taavi Toomara sõnul on nende eesmärgiks oma tegevusega abivajajaid aidata. “Selleks seame üles kogumispunkte, kuhu inimesed saavad tuua oma vanu rõivaid ja jalatseid, loovutatud esemed jagame meie omakorda abivajajatele,” lausus Toomara. “Esialgu sorteerime välja abivajajatele väärtuslikumad esemed, mille anname edasi kohalikele heategevusorganisatsioonidele. Näiteks kodutute varjupaigas on alati vajatud sokke ning muud esmavajalikku ning meie teeme nii, et need asjad sinna ka jõuaksid. Ülejäänud rõivad/jalatsid müüakse maha ning saadud müügitulu jagatakse teistele heategevusorganisatsioonidele, kes selle eest toetavad omakorda abivajajaid.”

 

 

 

Liitu Sekretäri uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Sekretäri uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Cätlin PuhkanSekretär.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700