Autorid: Urve Vilk, Urve Vilk, Ehitusuudiste kuukirja toimetaja • 3. mai 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

LHV Pank avas klientidele arveldusteenused

 Alates tänasest saab LHV Pangas teha riigisiseseid ja välisarveldusi. Kõik riigisisesed maksed Eesti kroonides on tasuta. 

 Tänasest alates on LHV Panga klientide kontod nende enda nimel ja kontodel on uued numbrid. Kõik kontonumbrid algavad nüüd 77-ga, mis on LHV Panga kood, ja kontonumbri lõppu on lisatud kontrollnumber, mis tagab vastavuse Eesti kontonumbri standardile.

 „Kontole raha kandes tuleb edaspidi saajaks märkida inimese või ettevõtte nimi ja tema uus kontonumber,“ ütles LHV Panga juhatuse esimees Erki Kilu. „Järgmise sammuna võtame kasutusele püsimaksekorraldused, otsekorraldused, e-arved ja uue internetipanga, et arveldusteenuseid oleks mugavam kasutada,“ lisas Kilu.

1999. aastal loodud LHV Pank tegutseb Eestis, Lätis ja Leedus. Alates 6. maist 2009 omab LHV Pank krediidiasutuse tegevusluba.

 

Liitu Sekretäri uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Sekretäri uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Cätlin PuhkanSekretär.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700