Autorid: Urve Vilk, Urve Vilk, Ehitusuudiste kuukirja toimetaja • 4. mai 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

India vajab tööstuse kasvu tõttu 50 000 uut sekretäri

Seoses tööstussektori kasvuga Indias vajab riik Company Secretaries of India (ICSI) andmetel aastaks 2020 juurde vähemalt 50 000 uut sekretäri, vahendas economictimes.com.

ICSI andemetel on sellega seoses viimastel aastatel kasvanud eriala õppida soovijate arv üle 70% võrra. "Näeme tohutut tungi assistentide programmi saamiseks, mis tähendab, et üha suurem hulk edasiõppijaid on otsustanud selle eriala kasuks,“ rääkis ICSI president Vinayak Khanvalkar.

 Tööstuse kasvuga seoses kasvab assistentide tähtsus jõudsalt ning seetõttu on nende järele suurem vajadus kui praegu töötajaid pakkuda on. Khanvalkari sõnul on sekretäridel ettevõtete ümberstruktueerimises täita väga oluline roll, kuna nad assisteerivad juhte nii maksejõuetuse hindamisel, maksuküsimustes, läbirääkimistel kui ka teistes küsimustes. Praegu töötab India tööstussektoris  22 000 sekretäri.  

Liitu Sekretäri uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Sekretäri uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Cätlin PuhkanSekretär.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700