Autorid: Urve Vilk, Urve Vilk, Ehitusuudiste kuukirja toimetaja • 4. mai 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Tartu kunstnik pakub Tallinna äriinimestele võimalust puhata rahustava looduse keskel

Homme avab Tartu maalikunstnik Lea Liblik Tallinnas Ülemiste Citys oma maalinäituse „Vaikuse valguses“. Väljas on Liblikule omased isesuguse valguse ja eriliselt rahustava toimega maastikud.

„Tööga hõivatud ja pidevalt ajahädas olevatele äriinimestele toon puhkamisvõimaluse otse kätte. Lõunapausi ajal lõõgastumine ja end kasvõi hetkeks loodusesse kujutlemine aitab kindlasti tööstressi ja kevadväsimusega paremini toime tulla,” usub Lea Liblik.

Kunstnik kutsub argipäevas pausi tegema ja valguse ning värvide maailma astuma: ”Vaikuses ja omaette – nii näeb rohkemat ja nii näeb selgemalt. Vaikust endas hoides kuuleb rohkemat ja kuuleb selgemalt. Müra segab keskendumast. Müra väljaspool Sind ja müra Sinu sees... Vaikuse valguses on maailm teistmoodi. On valgem, on säravam, on puhtam. Vaikuse valguses näed enda teed teistmoodi, näed võib-olla teist teed.”

Näitust, mis märtsis-aprillis oli üleval Põlvas, saab vaadata Ülemiste City keskmes asuvas restoranis CityPlatz (Lõõtsa 6, W. Zappi maja) mai lõpuni (5. – 31. mai).

 

Liitu Sekretäri uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Sekretäri uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Cätlin PuhkanSekretär.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700