Autorid: Urve Vilk, Urve Vilk, Ehitusuudiste kuukirja toimetaja • 6. mai 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Täna tutvustatakse võimalusi lõpetada tasuta katkenud kõrgkooliõpingud

Täna algusega kell 16 toimub Tallinna Ülikooli Uus-Sadama 5 õppehoones infotund, kus antakse ülevaade uuest programmist, mille raames saavad õpingud katkestanud üliõpilased tasuta oma õpinguid jätkata ja lõpetada. Samuti on infotunnis võimalik tutvuda Tallinna Ülikooli magistriõppe erialadega.

Uue programmi abiga, mis kannab nime TULE, saavad kõrgharidusteed tasuta

jätkata need, kes on oma õpingud katkestanud õppeaastatel 2003/2004 – 2008/2009. Õpinguid ei pea jätkama täpselt samal erialal ja samas kõrgkoolis, kus õpinguid alustati ja katkestati, kuid kandidaadil peab olema varasemate õpingute ja töökogemuse arvestamisega läbitud vähemalt pool õppekavast, millel nad oma õpinguid planeerivad jätkata.

Tasuta saavad õppima asuda ka varemalt tasulisel ehk riigieelarvevälisel

õppekohal õppinud tudengid. Lisaks saavad programmi raames vastu võetud

üliõpilased taotleda riiklikke ning ülikooli-siseseid õppetoetusi teiste üliõpilastega võrdsetel alustel.

TULE programmiga liituma on eelistatud Tallinna Ülikooli õpetajakoolituse magistriõppe, loodus- ja täppisteaduste bakalaureuse-  ja magistriõppe ning humanitaarteaduste ja kunsti valdkonna magistriõppe erialasid lõpetada soovivad tudengid.

TULE programmist lugege lähemalt: http://www.tlu.ee/?CatID=3314&LangID=1

 

 

Liitu Sekretäri uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Sekretäri uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Cätlin PuhkanSekretär.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700