7. mai 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

ID-kaardi ja mobiil-ID kasutamisel esineb nädalavahetusel häireid

AS Sertifitseerimiskeskus teavitab, et seoses võrguühenduste ümberseadistamisega esineb ööl vastu pühapäeva (9.maid) katkestus mobiil-ID ja ID-kaardi teenustes.

Teenuste töö on häiritud südaööst kuni hommikul kella kaheksani.

Sertifitseerimiskeskuse klienditoe osakonna juhataja Eneli Kirme sõnul on häiritud mobiil-ID ja ID-kaardi kasutamine nii e-teenustesse sisenemisel kui ka digitaalallkirjastamisel. „Vabandame võimalike  ebameeldivuste pärast ning palume klientidel planeerida mobiil-ID ja ID-kaardi kasutust nii, et öine katkestus ei segaks igapäevaseid tegemisi,“ lausus Kirme. 

 

Kui pärast hooldustööde teostamist esineb probleeme teenuste kasutamisel, palume pöörduda ID-kaardi abiliinile 1777.

 

Autor: Urve Vilk, Kadrin Karner

Liitu Sekretäri uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Sekretäri uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Cätlin PuhkanSekretär.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700