Urve Vilk • 9. mai 2010
Jaga lugu:

Aasta emaks sai Rutt Šmigun

Pühapäevasel Estonia kontserdisaalis toimunud emadepäeva kontserdil kuulutati aasta emaks 2010 Rutt Šmigun.

13. korda jagatud aasta ema tiitli kuulutas pühapäeval Tallinnas Estonia kontserdisaalis peetud kontsertaktusel välja Eesti Naisliidu esinaine Siiri Oviir ja tiitli koos traditsioonilise sõlega andis üle president Toomas Hendrik Ilves.

Siiri Oviir kirjeldas Rutt Šmiguni kui naist, kes on loonud perele turvalise paiga, kus hoolitakse, austatakse ja armastatakse üksteist. „Ega see pere ja ema tutvustamist vajagi. Eestis pole inimest, kes neid ei tunneks ega armastaks,“ lisas ta.  

"Ma ei ole emana teinud midagi erilist, lihtsalt olnud oma kahele tütrele hoolitsev ja mõistev ema. Viimased aastad olen täitnud rohkem vanaema rolli, mis on samuti emahoolitsuse jätk,“ ütles Rutt Šmigun ning tänas kõnes oma peret.

Endine tippsuusataja Rutt Šmigun on kahe tütre ema ja vanaema, Rutt ja Anatoli Šmiguni perest on sirgunud mitmekordne olümpiavõitja Kristina Šmigun-Vähi.

 

 

Jaga lugu:
SEKRETÄRI UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad Sekretäriuudised igal nädalal enda postkasti.

Sekretär.ee toetajad:

Enimloetud
Laura Tahk
Laura TahkSekretar.ee toimetajaTel: 53 444 071laura@sekretar.ee
Cätlin Puhkan
Cätlin PuhkanSekretär.ee reklaami müügijuhtTel: 53 315 700catlin.puhkan@aripaev.ee