Autorid: Urve Vilk, Urve Vilk, Ehitusuudiste kuukirja toimetaja • 10. mai 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Eesti Post: märgistage postkaste korrektselt

Uusi postkaste on viimase aasta jooksul paigaldatud rohkelt, kuid sageli unustatakse neile aadress märkimata, teavitab Eesti Post.

Eesti Posti postiteenuste divisjoni juht Jaan Vainult selgitas, et ettevõte on korduvalt juhtinud tähelepanu sellele, kui oluline on korrektne postkast postisaadetiste kättesaamisel. „Pidev teavitamine postkastide halvast seisukorrast on hakanud mõju avaldama ning enamus on juba korrektselt märgistatud. Kuid ikkagi on meil maapiirkondades väga palju selliseid postkaste, millel puudub omaniku  aadress. Sellisel juhul on pea võimatu kirja või teadet postkasti toimetada. Probleemid tulevad esile, kui saaja pöördub meie poole, kuna oodatud saadetis ei ole kohale jõudnud,” kommenteeris olukorda Vainult.

Postkastile ja selle paigutamisele esitatavad nõuded on määratletud postiseaduses. Postkastile tuleb kindlasti märkida korteri või maja number, talu puhul selle nimi ning juriidilise isiku postkastile lisaks juriidilise isiku nimi.

Teiselt poolt on sama oluline, et postkastil olevad korrektsed andmed kajastuksid saadetisele märgitud saaja aadressis.

 

Liitu Sekretäri uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Sekretäri uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Cätlin PuhkanSekretär.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700