Autorid: Urve Vilk, Urve Vilk, Ehitusuudiste kuukirja toimetaja • 10. mai 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Redisainitud rõivaste internetioksjon

4. ja 6.mail leidis aset heategevusaktsioon Haust Collectioni esinduspoes vanalinnas, kus toimus laojääkide värskendamine ehk redisainimine tuntud persoonide poolt. Edasi lähevad tuunitud rõivad internetioksjonile, mille kogu tulu annetatakse Tallinna Laste Turvakeskuse üheksandat klassi lõpetavate tüdrukute lõpukleitide jaoks.

Rõivaste tuunimisse andsid oma panuse kohalikud staarid: Tiiu Järviste, Uku Suviste, Argo Ader, Iiris Vesik, Karin Rask, Koit Toome jt. Igaüks pidi valima vähemalt ühe rõivaeseme ja selle siis oma äranägemise järgi redisainima, andes sellele uue, huvitava ja omanäolise väljanägemise. Redisainitud riided on müügil internetioksjonil Haust Collection Tallinn Facebooki kontol, kust kõigil huvilistel on võimalik rõivaid uudistada ning ka otse oma pakkumisi teha. Oksjon facebookis kestab 12.maini, mil pakkumised loetakse lõplikult suletuks kell 00.00.

 

 

 

Liitu Sekretäri uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Sekretäri uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Cätlin PuhkanSekretär.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700