Autorid: Urve Vilk, Urve Vilk, Ehitusuudiste kuukirja toimetaja • 11. mai 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Kalev Roosiväli: juhi töös on kõige raskem olla pikka aega heas vormis

Pindi Kinnisvara juhatuse esimees Kalev Roosiväli ütles portaalile juhtimine.ee, et juhtimise juures on kõige raskem olla pikka aega heas vormis, ent see on väga oluline, kuna usalduse tekkimine juhi ja tema ettevõtte vastu võtab aastaid.

"Küsida, mis on juhtimine ja organisatsioon on sama, kui küsida, mis on elu," lausus Roosiväli, kelle jaoks juhtimine on loomulik tegevus. Juhtimises nii nagu eluski pead seadma eesmärgi ja tegema plaani, mismoodi oma eesmärkideni jõuda. Pead suutma inimesed endaga kaasa tõmmata, et need ellu viia, rääkis ta.

Juhtimise juures on Roosivälja sõnul raskeim olla heas vormis. "Kui teistelt nõuad, siis pead ka ise olema kogu aeg heas vormis. Olen näinud, et paljud ei suuda seda pika aja vältel teha." Tema sõnul suudetakse paar aastat olla heas vormis, ent siis tekivad kas mingist isiklikust elust tulenevad või muud segajad.

"Usaldus juhi vastu ei teki aasta ega kahega. Aga kui sind ei usaldata, siis ei usaldata ka sinu eesmärki ja plaani ning inimesed ei tule sinuga kaasa. Inimesed võtavad seda kui ajutist nähtust. Pikaajaliselt heas vormis olemine on raske ja väga oluline," ütles Roosiväli.

Liitu Sekretäri uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Sekretäri uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Cätlin PuhkanSekretär.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700