Autorid: Urve Vilk, Urve Vilk, Ehitusuudiste kuukirja toimetaja • 11. mai 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Tulemas ülemaailmne kleidi kandmise päev

Sotsiaalmeedia on hea võimalus positiivsete algatuste käimalükkamiseks. Nii kogub Faceookis populaarsust huvitav ettevõtmine - 1. juunil on plaanis korraldada ülemaailmne kleidi kandmise päev ehk Wear a dress day.

Ettevõtmise algatajate sõnul sai kleidipäeva idee alguse tüdrukutevahelisest vestlusest, et naised võiksid kleiti, mis on kena ja mugav, sagedamini kanda.

Organisaatorite sõnul on ürituse eesmärgiks eelkõige lõbu, naiselikkuse rõhutamine ja oma kleidikeste näitamine. Paljud kommenteerijad leiavad, et tegemist on toreda ettevõtmisega, mis on hea põhjus kleidi kandmiseks, lisaks on see hea vabandus ka uue kleidi soetamiseks. Ürituse kohta saab lugeda siit.

Ettevõtmine on pälvinud juba üsna palju tähelepanu, näiteks Facebookis on see leidnud üle 80 000 toetaja.

Naiste aktsioonist on inspiratsiooni saanud ka mehed, kes on samuti esitanud üleskutse 1. juuni muuta ülikonna kandmise päevaks, et pakkuda võrdväärset riietust kaaaslannadele.

 

Liitu Sekretäri uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Sekretäri uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Cätlin PuhkanSekretär.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700