Autorid: Urve Vilk, Urve Vilk, Ehitusuudiste kuukirja toimetaja • 17. mai 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Majanduslangus tõi tagasi minikleidid

Ülemaailmne majanduslangus on mõjutanud ka moodi: nii nagu 1920ndate ülemaailmne majanduskriis "sõi" kleidid ja seelikud väga lühikeseks, nii on toonud ka praegune langus miniseelikud tagasi, kirjutas Õhtuleht.

Samas lisas Soome stilist Anne Helistö YLE-le, et kuigi praegu on järjekordne mini taassünd, võib tegelikult igal kevadel rääkida miniseelikute võidukäigust.

"Eelmine minibuum oli 1990ndate lõpus ja 2000ndate alguses, kui selle aasta minimood on selles mõttes armulisem, et mini võivad kanda ka naised, kellel pole modellikeha, sest nüüd võib mini all kanda ka näiteks retuuse," rääkis ta.

Liitu Sekretäri uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Sekretäri uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Cätlin PuhkanSekretär.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700