17. mai 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Tippmodellide palgatabelit juhib Gisele Bündchen

Enim teenivate tippmodellide edetabelit juhib brasiillanna Gisele Bündchen, kes teenis aastaga 25 miljonit dollarit, avaldas Forbes.

Heidi Klum suutis teenida 16 miljonit ja Kate Moss 9 miljonit dollarit. Võrreldes möödunud aastaga edetabelis kuigi palju muudatusi pole. Seda seletatakse majanduskriisist tuleneva ajakirjade müügi languse ja sellega, et reklaamijad eelistavad tarbijaile juba tuttavaid nägusid modellidena kasutades kindla peale välja minna.

Kriisi tõttu on moemajad peaaegu et loobunud lepingute sõlmimisest uute modellidega. 20 kõige enam teeniva modelli sissetulek ületab ülejäänute oma ja töövõimalusi tunduvalt

TOP 10 on järgmine:

1. Gisele Bündchen

2. Heidi Klum

3. Kate Moss

4. Adriana Lima

5. Doutzen Kroes

6. Alessandra Ambrosio

7. Natalia Vodianova

8. Daria Werbowy

9. Miranda Kerr

10. Carolyn Murphy

 

Autor: Urve Vilk, Anne Oja

Liitu Sekretäri uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Sekretäri uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Cätlin PuhkanSekretär.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700