Autorid: Urve Vilk, Urve Vilk, Ehitusuudiste kuukirja toimetaja • 19. mai 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Küsitlus: iga teine sekretär tegeleb pidude korraldamisega

Peaaegu pooltes sekretar.ee lugejaküsitlusele vastanute ettevõtetes tegeleb ürituste ja pidude korraldamisega sekretär.   

42% sekretar.ee küsitlusele vastanud lugeja ettevõttes tegeleb ürituste ja pidude korraldamisega sekretär, 29% vastanute kogemusel tegeleb ürituste korraldusliku poolega personalijuht ning 10% vastanute firmas turundusjuht. 19% vastanutest nimetas vastusevariandina mõnda muud korraldajat. 

KÜSITLUSE TULEMUSED

Kes vastutab teie kontori ürituste/pidude korraldamise eest?

vastajate arv protsentides,  223 häält

sekretär 42%

personalijuht 29%

turundusjuht 10%

muu 19%

 

 

 

 

 

 

Liitu Sekretäri uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Sekretäri uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Cätlin PuhkanSekretär.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700