Autorid: Urve Vilk, Urve Vilk, Ehitusuudiste kuukirja toimetaja • 19. mai 2010

Saagim otsib mantlipärijat

"Kuna ma olen Eestis ainulaadne eksemplar, siis ma iseenesestmõistetavalt kõikjale ei jõua," seletab bravuuritar Anu Saagim, miks ta hakkab suvel otsima endale mantlipärijat, kellele meeldib suhelda ja tegutseda, põdemata tagajärgede pärast, kirjutab Õhtuleht.

Ettevõtmise eestvedaja, klubi Atlantis programmijuht Mai-Liis Sipria nimetab Anut inimeseks, kelle puhul käivad skandaal ja väärikus käsikäes. Sipira on väga rahul, et superstaar andis nõusoleku projektis osaleda.

Esimene katse Saagimile mantlipärijat leida tehakse neljapäeval klubis Atlantis. Anu järeltulijat ootab peale kuulsuse ja ausära veel 30 000 Eesti krooni. 

 

Jaga lugu
Sekretar.ee toetajad:
Elis VaiksaarSekretar.ee ärijuhtTel: 5613 9851
Cätlin PuhkanSekretär.ee reklaami müügijuhtTel: 53 315 700