Autorid: Urve Vilk, Urve Vilk, Ehitusuudiste kuukirja toimetaja • 19. mai 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Saagim otsib mantlipärijat

"Kuna ma olen Eestis ainulaadne eksemplar, siis ma iseenesestmõistetavalt kõikjale ei jõua," seletab bravuuritar Anu Saagim, miks ta hakkab suvel otsima endale mantlipärijat, kellele meeldib suhelda ja tegutseda, põdemata tagajärgede pärast, kirjutab Õhtuleht.

Ettevõtmise eestvedaja, klubi Atlantis programmijuht Mai-Liis Sipria nimetab Anut inimeseks, kelle puhul käivad skandaal ja väärikus käsikäes. Sipira on väga rahul, et superstaar andis nõusoleku projektis osaleda.

Esimene katse Saagimile mantlipärijat leida tehakse neljapäeval klubis Atlantis. Anu järeltulijat ootab peale kuulsuse ja ausära veel 30 000 Eesti krooni. 

 

Liitu Sekretäri uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Sekretäri uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Cätlin PuhkanSekretär.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700