Autorid: Urve Vilk, Urve Vilk, Ehitusuudiste kuukirja toimetaja • 31. mai 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Küsitlus: veerand lugejatest käib töö ajast rannas

Veerand sekretar.ee lugejatest on töö ajast rannas käinud.

23% sekretar.ee küsitlusele vastanud lugejatest on töö ajast rannas käinud, pooled neist on seda teinud lõunapausist ning pooled töö ajast salaja.

57% lugejatest vastas küsimusele, kas nad on töö ajast rannas käinud, eitavalt. 7% vastanutest oleks seda tahtnud teha, ent nad kardavad juhti, kes keelab. 12% vastanutest puudub huvi päevitamise ja rannamõnude vastu. 

KÜSITLUSE TULEMUSED

Kas sa oled töö ajast rannas käinud?

vastajate arv protsentides,  251 häält

Jah, lõuna ajal 12%

Jah, salaja töö ajast 11%

Tahaks, aga ülemus ei luba 7%

Rannaskäimine ei huvita 12%

Ei 57%

 

 

 

Liitu Sekretäri uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Sekretäri uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Cätlin PuhkanSekretär.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700