Autorid: Urve Vilk, Urve Vilk, Ehitusuudiste kuukirja toimetaja • 31. mai 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Moespetsid: valik Eesti riidepoodides on enneolematult kehv

"Nii jama pilti nagu praegu eksklusiivsemadki rõivapoed pakuvad, pole ma aastaid näinud!" ütleb poes pakutava rõivavaliku kohta kunstnik Raoul Kurvitz, kirjutab Õhtuleht. 

"Olen sel kevadel mitu korda täheldanud sama asja, mille Kurvitz tõstatas – poest lihtsalt polegi midagi võtta. Viletsaid hooaegu on varemgi olnud, kuid nii halba ma ei mäleta," nõustub Kurvitzaga EKAs moedisaini õppinud stilist Anu Aaremäe.

Aaremäe sõnul põeb mood lisaks meie kehvale rõivavalikule alates selle sajandi algusest alates üldse suurt ja sügavat kriisi. "Miksitakse eelmise sajandi möödunud kümnendeid eri moel ja minu hinnangul on kätte jõudnud viimane surmaagoonia – kõigist kümnenditest ja sajanditest on lavale tiritud kõige õudsemad asjad," rääkis ta.

 

Liitu Sekretäri uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Sekretäri uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Cätlin PuhkanSekretär.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700