Autorid: Urve Vilk, Urve Vilk, Ehitusuudiste kuukirja toimetaja • 31. mai 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Riigi Teataja lõpetab paberkandjal ilmumise

Riigi Teataja muutub homsest jõustuva seadusega ainult elektrooniliseks, viimane paberil perioodiliselt välja antav Riigi Teataja ilmub täna, vahendab ERR.

Pärast elektroonilise Riigi Teataja ilmuma hakkamist 2002. aastal on nõudlus paberil Riigi Teataja järele pidevalt vähenenud ja selle aasta esimesel poolaastal oli väljaandel keskmiselt 17 tellijat.

Seadus loob eeldused uue elektroonilise Riigi Teataja infosüsteemi kasutuselevõtmiseks, mida plaanitakse teha juba selle aasta lõpus. Sellega tehakse kättesaadavaks menetlusteave, sealhulgas eelnõude seletuskirjad, kuvatakse sisukorrad, võimaldakse võrrelda terviktekstide eri redaktsioone ning luuakse seosed aktide vahel.

Euroopa Liidus on elektrooniline Riigi Teataja ainulaadne, sest ainult Eestis on võimalik tasuta, mis tahes ajahetke seisuga ja samal ajal muudatuste avaldamisega pääseda ligi ametlikele terviktekstidele.

 

 

Liitu Sekretäri uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Sekretäri uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Cätlin PuhkanSekretär.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700