Autorid: Urve Vilk, Urve Vilk, Ehitusuudiste kuukirja toimetaja • 1. juuni 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

3. juunil toimub taas Stilettojooks

Veebiajakiri Femme korraldab koostöös Kingakaubamajaga 3. juunil algusega kell 19.00 Tallinnas Kaarli puiestee alleel Stilettojooksu, kuhu oodatakse osalema kõiki kõrgeid kontsi kandvaid naisi.

„Järjekorras juba 4. Stilettojooksuga kuulutame avatuks kingade ja miniseelikute kandmise hooaja. Jooksu eesmärgiks on propageerida naiste kauneid jalgu ning kõrgete kontsade kandmist,” märkis Silvi Grigorjeva võrguajakirjast Femme.

Jooksule oodatakse osalema naisi alates 18. eluaastast. Distantsi pikkus on 100 meetrit, võistlusel osalemiseks peab „jooksujalatsite“ minimaalne kontsakõrgus olema 8 cm. Kingad ei tohi olla täistallal!

„Kaunite ning eelkõige iginaiselike kõrgetel kontsadel kingade igakülgne propageerimine on meie jaoks nii kutsumus kui ka äri üheaegselt!“ kinnitas Kingakaubamaja.ee esindaja Kersti Meri. „Seega on Stilettojooksu-taolise ürituse toetamine ja sellel osalemine meie jaoks ideoloogiline ettevõtmine.“

Eelregistreerumine Stilettojooksule lõpeb internetis (http://www.femme.ee/stiletto/?p=3) 3. juunil kell 15.00. Kes eelregistreerumisega hiljaks jääb, tulgu lihtsalt jooksupaika kohale! Jooksust osavõtt on kõigile tasuta.

Uhke peauhinna eest, milleks on Stiletto-pakett kahele, hoolitseb Rakvere Aqva Hotel & Spa. Teine ja kolmas koht saavad premeeritud Kingakaumaja kinkekaartide ja Alessandro Ilustuudio jalahooldustega.

Lisaks võistlejatele endile võistlevad sedakorda ka nende kingad. Nimelt on uues veebikeskkonnas www.ratemyshoe.eu selleks tarbeks avatud Stilettojooksu võidukingade totalisaator, kuhu üles laetud pildid võistlejate võidujooksukingadest. Kõigil soovijatel on võimalik pilte hinnates avaldada arvamust, millistest jalatsitest kõige tõenäolisemalt kujunevad jooksu võitjad.

Võistluspäeval korraldab Lioton kohapeal ka kõige kaunimate jalgade pildistamise; fotode seast saab hiljem oma lemmikud valida. Kõige „äkilisemate“ jalgade omanikku premeeritakse äkilise auhinnaga: Alfa Romeo MiTo nädalase kasutusõigusega.

 

 

Liitu Sekretäri uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Sekretäri uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Cätlin PuhkanSekretär.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700