Jüri Raidla: armukadedus ei tohi segada rolli üle andmast

Raidla Lejins & Norcous partneri Jüri Raidla hinnangul on oma rolli üleandmine komplitseeritud protsess, mis nõuab pikaajalist ettevalmistust ning mida ei tohi armukadeduse tõttu liigselt edasi lükata, vahendab juhtimine.ee.

Oma rolli üleandmine on Raidla sõnul komplitseeritud protsess ja mida varem sellega alustada, seda parem on. „Seda kinnitab meie sektori ajalugu, et asutajapartneri poolt juhtiva rolli n-ö üleandmine on kriitilise tähtsusega, et büroo pikaajaline perspektiiv säiliks. Sageli ei ole suureks probleemiks mitte see, et puuduks kolleegid, kes oleksid võimelised rolli üle võtma, vaid et asutajapartnerid on liiga armukadedad, et seda õigel ajal teha.“ 

Juht peab tajuma üleandmise õiget aega. "Mis ei tähenda, et juht peaks advokaadipraktisest kohe lahkuma. Mitte selles mõttes, et ma valmistan kedagi ette. See ei toimu nii. On üllatav, kui te näeksite, kui demokraatlikult meie büroo partnerkonnas siseotsustamisprotsess toimub. Ma tean, et on arvatud teistmoodi. Aga arvamus, et otsustan väga palju küsimusi üksinda, ei vasta absoluutselt tõele,“ rääkis Raidla.

Raidla hinnangul tähendab see, et järgmine tegevpartner peab olema tunnustatud spetsialist turul, tal peab olemas olema  piisavalt  suur kontaktide võrgustik ja mitte ainult kodus, vaid ka rahvusvaheliselt ning et ta peab olema vedaja mitte tõukajatüüpi inimene. 

 

Osale arutelus

 • Urve Vilk

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Sekretäri sotsiaalmeedias

RSS

Peopaik

Viljandi Pärimusmuusika Ait

Viljandi Pärimusmuusika Ait on mõnus koht, kuhu tulla kontserdile, loengusse, seminarile, konverentsile, tähtpäevi pidama ning vaadet ja õhkkonda nautima. Asume Viljandi südames, Viljandi Lossimägedes ja 360-kraadine postkaardivaade on hinna sees.

Aasta suurejooneliseim sündmus Radisson Blu Sky Hotelis!

Jõulupidu, kui üks ettevõtte olulisemaid sündmusi, on oodatud nii töötajate kui ka koostööpartnerite poolt. Radisson Blu Sky Hotel pakub peohõngulist atmosfääri ning erakordset elamust, mida elevusega oodatakse ja soojusega meenutatakse. Meie eesmärgiks on täita teie soovid ja ergutada maitsemeeli hõrgutistega, milles traditsioonid kohtuvad mitmekesise tänapäevaga.

Restoranitestid

Küsitlus

Kuidas Sinu firmas suvepäevi peetakse?

 • Kahepäevased suvepäevad linnast eemal
  28%
  28%
 • Ühepäevased suvepäevad linnast eemal
  17%
  17%
 • Meeskonnaüritus töökoha lähedal
  10%
  10%
 • Suvepäevi ei peeta
  45%
  45%

Valdkonna tööpakkumised

Teabevara