Autorid: Urve Vilk, Urve Vilk, Ehitusuudiste kuukirja toimetaja • 8. juuni 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Töökuulutus: töötutel mitte kandideerida

Kuu alguses avaldas USAs tegutsev personalifirma Sony Ericssoni palvel töökuulutuse, kus märgiti, et töötutuid kandideerima ei oodata, vahendas Arizona Daily Star.

Sony Ericsson avab juulis Atlantas oma uue kontori ja otsis sellega seoses ka uusi töötajaid, muu hulgas oli firmal vaja turundus- ja avalike suhete juhti. Kuulutuses aga seisis nõue, et kandidaat peab töötama turunduse alal mõnes tarbeelektroonikat tootvas ettevõttes

Enne meediakära teket oli kuulutuses olnud sõanakasutus veelgi resoluutsem, väites, et töötute kandideerimisi ei võeta arvesse. Sony Ericssoni esindaja Stacy Doster nimetas nii kuulutuse esialgset kui ka parandatud sõnastust arusaamatuseks, lisades, et eesmärgiks oli jõuda ka hetkel töökohta omavate sobivate inimesteni.

 

 

 

Liitu Sekretäri uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Sekretäri uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Cätlin PuhkanSekretär.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700