Autorid: Urve Vilk, Urve Vilk, Ehitusuudiste kuukirja toimetaja • 9. juuni 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Britid õpivad maksumaksja raha eest kõrgetel kontsadel käima

Briti teismelisi neidusid õpetatakse kõndima kõrgetel kontsadel osana riiklikult rahastatud kooliprogrammist.

Kummalist kuus nädalat kestvat kursust pakutakse 16aastastele Londoni South Thames College’i õpilastele, kirjutab Daily Mail. Kuigi kursus lubab valmistada noori naisi ette ärimaailmaks ja sotsiaaleluks, siis on seda juba nimetatud mõttetuks ajaraiskamiseks.

Kursust juhtiv endine tantsija Chyna Whyne leiab, et mida varem tütarlapsed õpivad käima kõrgete kontsakingadega, seda enam see tuleb kasuks hiljem ärimaailmas ja ka sotsiaalelus laiemalt.

Ärinaine Annette Lees on kriitiline programmi suhtes: "Kui saaksin minna tagasi kooli, siis võiksin mõelda 5000 erinevat asja, mis tuleksid mulle äris kasuks, kuid kindlasti mitte see kursus. Tegu on hea äriideega, kuid see ei sobi kooli."

 

 

Liitu Sekretäri uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Sekretäri uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Cätlin PuhkanSekretär.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700