Autorid: Urve Vilk, Urve Vilk, Ehitusuudiste kuukirja toimetaja • 10. juuni 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Air Baltic asus pileteid müüma Soome R-Kioskites

Soomes saavad inimesed juunis osta R-Kioskitest lisaks ajalehtedele ja hommikukohvile ka Air Balticu lennupileteid, vahendab Tarbija24.

R-Kioskitest saab osta pileteid kõigile Air Balticu lendudele Soome ja Riia või Tallinna vahel, teatas lennufirma eile.

«Air Baltic oli aastal 2007 esimene lennufirma Põhja-Euroopas, mis tõi lennupiletid poeriiulitele leiva ja piima kõrvale. Nüüd on Air Baltic esimene lennufirma, mis juurutab lennupiletid Soome ajalehekioskites,» ütles ettevõtte kaubandusjuht Tero Taskila.

«Tänapäeval on lendamisest saanud igapäevaelu lahutamatu osa, seda niivõrd et Soome kliendid saavad nüüd osta lennupileteid koos oma hommikuste lehtede ja tassi kohviga kokku 700 kioskist üle kogu Soome,» kinnitas ta.

 

Liitu Sekretäri uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Sekretäri uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Cätlin PuhkanSekretär.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700