Autorid: Urve Vilk, Urve Vilk, Ehitusuudiste kuukirja toimetaja • 10. juuni 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Üleujutused segavad posti saatmist Poola ja Ungarisse

Tugevate vihmade ja üleujutuste tõttu on häiritud postisaadetiste toimetamine Poola ja Ungarisse, vahendab ERR.

Poola ja Ungari posti- ja logistikaettevõtted on Eesti Postile teatanud, et saadetiste kättetoimetamine on tugevate vihmade ja üleujutuste tõttu mitmetes piirkondades katkenud ning esineda võib hilinemisi.

Eesti Post palub pakkide ja kirjade saatjatel varuda kannatust.

 

Liitu Sekretäri uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Sekretäri uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Cätlin PuhkanSekretär.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700