Autorid: Urve Vilk, Urve Vilk, Ehitusuudiste kuukirja toimetaja • 14. juuni 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

51% juhtidest ei keela sekretäril suitsetada 

Küsimusele „Kuidas sinu ülemus suhtub sekretäri suitsetamisse vastas 51%  lugejatest, et sekretäril on suitsetamine lubatud õues või suitsunurgas. 8% vastanute sõnul pole sekretäril tööl suitsetamine üldse lubatud ning 41% vastajatest ütles, et ei sekretär ega juhiabi ei suitseta, mistõttu suitsetamiskohta ega -luba pole tarviski.

KÜSITLUSE TULEMUSED

Kuidas sinu ülemus suhtub sekretäri suitsetamisse?

vastajate arv protsentides,  118 häält

Suitsetamine on lubatud õues või suitsunurgas 51% 

Keegi ei suitseta 41%

Sekretäril pole tööl suitsetamine lubatud 8%

Sekretar.ee toetajad:
Liina LeitenSekretar.ee ärijuhtTel: 51 84 004
Cätlin PuhkanSekretär.ee reklaami müügijuhtTel: 53 315 700