14. juuni 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Office'i tasuta veebiversioon tuleb sel nädalal

Sel nädalal toob tarkvarafirma Microsoft tasuta turule oma laialtkasutatava Office tarkvara online-versiooni, kirjutab Financial Times.

Microsoft püüab sammuga võistelda näiteks internetigigant Google’iga, kes pakub tasuta Google Docs teenuseid. Tarkvarafirma otsustas tasuta versioonide veebis jagamise viis aastat pärast tarkvara peaarhitekti Ray Ozzie hoiatust, et ettevõte peab interneti kaasama kiiremini.

„Ma ei ütleks, et nad just jalgu järele veavad, aga kiiresti nad küll ei liigu,“ märkis uuringfirma Gartner analüütik David Smith majanduslehele. Tema ja teised valdkonna analüütikud arvavad, et Microsoft pikendab sellega oma praegust, kasumlikku ärimudelit ilma veebivõimalusi kaotamata.

 

 

Autor: Urve Vilk, Silvia Viidik

Liitu Sekretäri uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Sekretäri uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Cätlin PuhkanSekretär.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700