Autorid: Urve Vilk, Urve Vilk, Ehitusuudiste kuukirja toimetaja • 14. juuni 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Puhkekeskused täituvad masust hoolimata

Masu ja jahedate ilmade kiuste on kodumaiste puhkekeskuste nädalavahetused suve lõpuni broneeritud, vahendab Tarbija24.

Pealinna lähistel asuvas Viikingite külas on 80 protsenti selle suve nädalalõppudest broneeritud ja mõnel reedel-laupäeval on puhkekülas lausa mitu gruppi korraga. Küla omaniku Steve Hindreksoni sõnul on praegu tahtjaid lausa nii palju, et päringutele ei jõua 24 tunni jooksul vastatagi. Hindreksoni sõnul on nende kaugem eesmärk välja arendada puhkekeskus, mis oleks nagu suur kaubanduskeskus ja pakuks sobilikku ajaviidet võimalikult erinevatele maitsetele. 

 Ka Pärnumaal Marksa puhkekeskuses on suvekuude nädalavahetused juba kinni, osa on broneerinud lastelaagrid ja osa firmad. Setumaal asuvas Hirvemäe puhkekeskuses pilt paraku nii roosiline pole, peremehe Margus Kapteni sõnul on neid ja teisi ümberkaudseid turismiettevõtjaid päästnud mõneti Koidula piiripunkti ehituse tõttu kodust kaugele komandeeritud ehitajad.

 

Liitu Sekretäri uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Sekretäri uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Cätlin PuhkanSekretär.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700