Autorid: Urve Vilk, Urve Vilk, Ehitusuudiste kuukirja toimetaja • 18. juuni 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Puhkepäev: Forum Cinemas toob Londoni teatri Eesti linnadesse

Teater tuleb taas kinno, kuu lõpus on võimalik Forum Cinemas kinodes nautida London National Theatre’i komöödiat “London Assurance”.

Komöödia “London Assurance’i” loomisaeg jääb 19. esimesse poolde, aastasse 1841, mil autor, iirlane Dion Boucicault 21. aastaselt antud teose kirja pani. Tegu oli tema teise kirjutatud näidendiga, ent esimesega, mis avaldamisse jõudis ja kohe ka autorile laialdaselt tunnustust tõi ning temast Londoni teatrimaailma geeniuse tegi.

“London Assurance” on komöödia, mille peaosalisteks Sir Harcourt ja Lady Spanker, keda National Theatre’i lavaversioonis kehastavad Simon Russell Beale ning Fiona Shaw. Tegu on looga, kus meelitatakse Sir Harcourt Courtly eemale moodsa Londoni saginast, ja seda lubadustega eesootavatest rikkustest ning imekaunist ja temast mitukümmend aastat nooremast pruudist Grace’ist.

Olles jõudnud Oak Halli Gloucestershire’is hakkavad juhtuma aga veidrad juhtumused. Esmapilgul Grace’st sissevõetud Sir Harcourt hakkab silma heitma aga Lady Gay Spankerile. Grace aga omakorda Sir Harcourti pojale, kes ka Oak Hallis on. Esialgsed suhted ja paarid on peagi segi nagu pudru ja kapsad. 

London Assurance

Lavastaja: Nicholas Hytner

Osades: Mark Addy, Richard Briers, Matt Cross, Fiona Drummond, Mark Extance, Simon Markey, Laura Matthews, Maggie Service, Fiona Shaw jmt

Etenduse pikkus: 2h 40 min

Tallinna, Tartu ja Narva kinodes 28.06.2010 kell 21 

Piletid: 150 kr

Liitu Sekretäri uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Sekretäri uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Cätlin PuhkanSekretär.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700