Autorid: Urve Vilk, Urve Vilk, Ehitusuudiste kuukirja toimetaja • 21. juuni 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Suvi algas täna jahedalt ja vihmaga

Suvi algas täna kell 14.28 mitte just üleliia sooja ilmaga, paljudes kohtades sadas Eestis ka vihma.

Tallinnas ja Narvas oli sel ajal sooja 13 kraadi, Pärnus 12 ja Tartus 11. Lääne-Eesti saartel oli suve tulekul soojakraade 15-19, ent Võrus ja Põlvas lausa 19.

Esimene suvenädal tuleb üldiselt vihmane, kuid jaanilaupäev enamasti kuiv, teatas täna ERR.

 

Liitu Sekretäri uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Sekretäri uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Cätlin PuhkanSekretär.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700