Autorid: Urve Vilk, Urve Vilk, Ehitusuudiste kuukirja toimetaja • 22. juuni 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Elektriraudteega Harjumaad avastama

Elektriraudtee avab pühapäeval üritustesarja „Pühapäevaks maale!“, mille raames tutvustatakse igal nädalal erinevaid sihtkohti Harjumaal. Sarja esimene üritus toimub Niitvälja Golfikeskuses.

Kõigile elektrirongiga sõitjatele algab pühapäeval kell 15:30 Niitvälja Golfikeskuses Golfipäev, mida viivad läbi professionaalsed golfitreenerid. Golfikeskuse esindaja Aivar Riimetsa sõnul on Golfipäeva eesmärk anda osalejatele ülevaade golfimängu ideest, reeglitest ja etiketist. „Ettevõtmise juurde kuulub esimeste harjutuslöökide tegemine ja selle haarava spordialaga sinasõpruse loomine,” sõnas Riimets.

Kõigile elektrirongiga kohale tulnud inimestele on üritusest osavõtt tasuta. Ette tuleb vaid näidata samal päeval soetatud rongipilet.

Edaspidi avaldab Elektriraudtee iga nädala tagant uue sihtkoha, kuhu elektrirongiga reisijatel on võimalik sõita. Kohapeal saab rongipileti esitaja nautida soodustusi, mis on loodud just elektrirongiga reisijale.

Värskeimat informatsiooni eesolevatest üritustest leiab aadressil matkad.elektriraudtee.ee.

 

 

Liitu Sekretäri uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Sekretäri uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Cätlin PuhkanSekretär.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700