Autor: Signe Sillasoo • 29. juuni 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

airBaltic suurendab talvest sihtkohtade arvu

Läti lennufirma airBaltic plaanib järgmisel talvehooajal suurendada sihtkohtade arvu ja pakkuda lisalende.

airBalticu kommertsdirektor Tero Taskila: “2009. aastal sai airBaltic rekordkasumi, sest me keskendusime headele hindadele ja Riia kaudu ühenduste loomisele. Tuleval talvel teeme me seda veelgi. Võrreldes eelmise talvega on meie lennuvõrgustikus 14 uut sihtkohta. Lendude arv sageneb enam kui kahekümnel liinil, mis omakorda parandab Riia kaudu toimuvaid ühendusi Euroopa, SRÜ ja Lähis-Idaga.”

Võrreldes eelmise talve lennugraafikuga pakub airBaltic sel aastal uusi lende Kittilasse, Vaasasse, Rovaniemisse ja Kuusamosse Soomes, Ammanisse (Jordaania), Beirutisse (Liibanon), Arhangelskisse (Venemaa), Ateenasse (Kreeka), Belgradi (Serbia), Madridi (Hispaania) ning Luleasse ja Umeasse Rootsis. Lisaks opereerib airBaltic ka kahel uuel otseliinil – üks Tallinnast Stockholmi ning teine Oulust Stockholmi.

 Lisaks plaanib airBaltic suurendada eelmise talvega võrreldes lendude arvu mitmetel liinidel. Uusi lende lisandub Bergeni (7 korda nädalas), Stavangeri (igapäevaselt), Billundi (4 korda nädalas), Aalesundi (3 korda nädalas), Brüsseli (18 korda nädalas), Dublini (4 korda nädalas), Dušanbe (3 korda nädalas), Göteborgi (5 korda nädalas), Genfi (igapäevaselt), Hamburgi (igapäevaselt), Kaliningradi (13 korda nädalas), Chisinau (5 korda nädalas), Londoni (9 korda nädalas), Toshkendi (3 korda nädalas), Tblisi (5 korda nädalas), Oulu (igapäevaselt), Tel Avivi (5 korda nädalas), Tromso (3 korda nädalas), Vaasa (igapäevaselt), Umea (igapäevaselt), Veneetsia (5 korda nädalas), Viini (6 korda nädalas) ja Zürichi (6 korda nädalas) liinidele.

 

Jaga lugu
Sekretar.ee toetajad:
Liina LeitenSekretar.ee ärijuhtTel: 51 84 004
Cätlin PuhkanSekretär.ee reklaami müügijuhtTel: 53 315 700