Autor: Signe Sillasoo • 29. juuni 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Auhinnavõitja taas selgunud!

Sekretar.ee loosib igal nädal kõikide sekretar.ee Facebooki fännide vahel välja dr.Hauschka päikeseliste sidrunite järele lõhnavat kehahooldustoodete komplekti.

Teise loosimise võitjaks on Annely Alteberg, võitjaga võtame ise ühendust. Soovime võitjale õnne!

Hakka sekretar.ee fänniks Facebookis ning võida sõltuvust tekitavat dr.Hauschka kosmeetikat!

Liitu Sekretäri uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Sekretäri uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Cätlin PuhkanSekretär.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700